Logo Chambre d'hôtes Ancienne Gendarmerie, grand format

Al onze kamers hebben direct toegang tot een privé badkamer/toilet. De kamers Tournesol (Zonnebloem) en Coquelicot (Klaproos), die u op de eerste verdieping kunt vinden, zijn gezamenlijk geschikt voor een gezin met één of twee kinderen. Ze zijn echter ook uitermate geschikt om afzonderlijk van elkaar te huren. De kamer Iris (Iris), die zich op de begane grond bevindt, is een zeer ruime kamer met een badkamer waarin u gebruik kunt maken van een bad, een separate douche, toilet en bidet. De ruime kamer Pivoine (Pioenroos) bevindt zich eveneens op de begane grond. 

Volledigheidshalve maken wij u erop attent dat huisdieren niet zijn toegestaan.

De prijzen van de kamers  (voor één of twee personen) zijn als volgt (per nacht, per kamer, inclusief ontbijt, het schoonmaken van de kamers en toeristenbelasting):

Door te klikken op de naam van de kamers kunt u enkele foto's bekijken.


In ons huis heeft u, samen met de andere gasten, de beschikking over onze Bibliotheek en Salon. Hier kunt u gebruikmaken van  een tv met sateliet ontvanger, dvd- en cd-speler en een koelkast. Tevens kunt u, de hele dag door, koffie of thee zetten in het koffie/theehoekje dat tot uw beschikking staat. Tot slot heeft u de beschikking over een WiFi netwerk, waarmee u met uw laptop of mobiele telefeoon toegang kunt krijgen tot het internet.

 

Voor meer details omtrent ons huis en de directe omgeving kunt u klikken op de onderstaande links.

 

Ons huis

Directe omgeving

Porte principale


De kamer Tournesol - € 72 per nacht

De kamer Tournesol  bevindt zich op de eerste verdieping en heeft de beschikking over een privé badkamer met douche en toilet en wastafel. 

De kamer is te bereiken via een overkapte galerij die gedeeld wordt met de kamer Coquelicot. Vanaf deze galerij heeft u een mooi uitzicht over het dal.

 

Het is een knusse kamer met een tweepersoonsbed (160 x 200).

De kamer Tournesol op de eerste verdieping
De privé badkamer van Tournesol met douche en toilet
De kamer Touresol met een tweepersoonsbed (160 x 200)

De kamer Coquelicot - € 72 per nacht

De kamer Coquelicot bevindt zich op de eerste verdieping en heeft de beschikking over een privé badkamer met douche en toilet en wastafel. 

De kamer is te bereiken via een overkapte galerij die gedeeld wordt met de kamer Tournesol. Vanaf deze galerij heeft u een mooi uitzicht over het dal.

 

De kamer is ruim en licht en is voorzien van een tweepersoonsbed (160 x 200). Er kan eventueel een éénpersoonsbed bijgeplaatst worden à € 30 per nacht.

De kamer Coquelicot op de eerste verdieping
 De privé badkamer van Coquelicot met douche en toilet
De kamer Coquelicot met een tweepersoonsbed (160 x 200)

De kamer Pivoine - € 77 per nacht

De kamer Pivoine  bevindt zich op de begane grond en heeft de beschikking over een zeer ruime privé badkamer met douche, toilet en wastafel. De kamer is gesitueerd in het oudste gedeelte van ons huis en heeft een mooie houten parketvloer.

 

Het is een ruime, lichte kamer met een tweepersoonsbed (160 x 200).

De kamer Pivoine op de begane grond
De privé badkamer van Pivoine met douche en toilet
De kamer Pivoine met een tweepersoonsbed (160 x 200)

De kamer Iris - € 82 per nacht

De kamer Iris  bevindt zich op de begane grond en heeft de beschikking over een riante privé badkamer met ligbad, douche, toilet en bidet.  De kamer is gesitueerd in het oudste gedeelte van ons huis. Zij heeft een prachtig houten plafond met grote eiken balken. Tegenover de muur "en pierre" bevindt zich één van de drie openhaarden die ons huis rijk is.


In deze romantische kamer  staat een tweepersoonsbed (160 x 200). Er kan eventueel een éénpersoonsbed bijgeplaatst worden à € 30 per nacht. 

De kamer Iris op de begane grond
De privé badkamer van Iris met bad, douche, bidet en toilet
De kamer Iris met een tweepersoonsbed (160 x 200)